Despre noi

Gruppo Damidio Logo

Suntem onoraţi de faptul că prin simpla accesare a paginii noastre web, interesul dumneavoastră faţă de stabilirea unui parteneriat cu noi va conduce în final la confirmarea valorii de adevăr a devizei: 

Valoarea companiei noastre este dată de suma valorilor individuale ale partenerilor de afaceri.

Ne definim ca o familie mai curând decât o organizaţie, prin faptul că partenerii noştri sunt trataţi cu respectul și atenţia cuvenite unor oaspeţi dragi în casa noastră.

Cu o experiență de 24 ani în domeniul distribuţiei de lubrifianţi de motor, uleiuri și unsori industriale, Gruppo Damidio are o reputaţie impecabilă în livrarea de produse de înaltă calitate, şi se bucură de un grad ridicat de satisfacţie a clienţilor.

Activitatea firmei se desfăşoară prin 2 puncte de lucru, fapt care permite livrarea rapidă şi eficientă de lubrifianţi Q8Oils și Mobil. Specialiștii noștri in vânzări sunt  situați strategic pe întreg cuprinsul României, precum urmează: Timişoara, București, Braşov, Cluj, Craiova, Iaşi, Pitești și Târgu-Mureș. Din aceste 8 locaţii ne asigurăm că răspundem solicitărilor cu promptitudine de fiecare dată, acoperind tot teritoriul României.