Cine Suntem ?

Sediu Gruppo Damidio BucurestiGruppo Damidio, înființată în anul 1994, a pornit de la următoarea viziune: de a deveni cel mai important și apreciat importator și distribuitor dedicat de lubrifianți la nivel național, oferind cele mai complexe și prompte servicii de distribuție și post-vânzare în domeniu.

În 1996 aceasta devine partener strategic Esso, urmând ca pînă în 2003, an în care este introdus brandul Mobil în portofoliu, să își extindă centrele de distribuție pe întreg teritoriul țării.

Urmează în 2004 încheierea parteneriatului strategic de distribuție pentru CAT Fluids, iar în 2007 extinderea operațiunilor pe teritoriul Ungariei. Alte parteneriate de distribuție includ ExxonMobil Chemicals și Volvo Fluids.

De-a lungul anilor compania a crescut, dobândind experiență, investind și construind pe viziunea originară. Acest fapt a dus la continua recunoaștere din partea partenerilor de afaceri a dedicației și pregătirii personalului, a seriozității și a serviciilor de înaltă calitate oferite, fiindu-i acordate numeroase premii.

Q8 Oils Blending Truck

În momentul de față Gruppo Damidio este una dintre principalele companii de import și distribuție a gamei de lubrifianți Mobil din România.

La sfârșitul anului 2013 Gruppo Damidio a semnat un nou parteneriat cu compania Kuweit Petroleum Corporation, devenind astfel distribuitor autorizat în România al brandului premium de lubrifianți Q8Oils