Despre Q8Oils

Q8 Oils Logo White Background

Q8Oils este brandul prin intermediul căruia compania Kuweit Petroleum Corporation, compania petrolieră națională a Kuweitului, își distribuie propriii lubrifianți, uleiuri de bază și de proces, propulsori de aerosol, bitum, extracte și ceruri, la nivel național și internațional.

Kuwait Petroleum International este brațul care gestionează operațiunile de rafinare, distribuție și marketing ale companiei mamă, Kuwait Petroleum Corporation, pe plan internațional.

Obiectivele companiei, de a exploata propriile resurse în vederea dobândirii și susținerii unui nivel superior al performanței față de concurenți, construirea unui avantaj concurențial remarcabil și constant, au fost atinse prin crearea unei companii petroliere complet integrate, cu produse și servicii de cea mai înaltă calitate.

În pofida titlului de „companie tânără” în domeniul petrolier, KPI a reușit, prin intermediul unei strategii bazate pe obținerea celor mai înalte standarde în calitate și extindere și dezvoltare continuă, intrarea în Top 10 al celor mai mari companii petroliere la nivel mondial.

Q8 Oils Blending Plant Antwerp

Q8Oils este Brandul responsabil pentru vânzările internaționale ale:

  • Lubrifianților Q8
  • Uleiurilor de bază și de proces Q8
  • Propulsorilor de aerosol Q8
  • Bitum Q8
  • Extractelor Q8
  • Cerurilor Q8

Din noiembrie 2013 Gruppo Damidio, prin intermediul parteneriatului strategic cu Kuwait Petroleum International, devine cel mai mare distribuitor Q8Oils la nivel național.